Minggu, 19 Januari 2014

Lirik Lagu yayan Jatnika - Naha Salah

Naha Salah

Naha salah lamun kuring mika cinta
Kuring mah pan anu kuring
Batur mah pan anu batur
Moal bisa di aku ku kuring

Memang karasa rumasa
Heuteu bisa di bohongan
Rasa cinta kamanehna
Nu heunteu leungit ku wanci

Leueur arek ngundang  … iteuk
Poek arek ngundang … dammar
Arek nganjang ka manehna
Nu jadi pujaan ati

Keudal janji anu suci
Moal rek kadagliri
Keudal cinta nu harita
Moal rek laas ku masa