Sabtu, 18 Januari 2014

Lirik Lagu Yayan Jatnika - Hampura

Hampura

Bulan .. anu katembong sapotong...
Bentang,singkaretit narembongan...
maturan hate nu tunggara...
alatan dipeugatkeun Cinta..
Duh....Nalangsa..

Diri..ukur sumerah kaGusti
Mugi sing kiat nandangan Lara
lamun seug enya ieu Karma
kuring kungsi milampah Dosa...
Duh.....Ampun Gusti

Reff //
Kamana...kamana neangannana
manehna nu Kungsi ku kuring di nyeunyeuri..Hampura...
Kamana...kamana neangannana
manehna nu Kungsi ku kuring di nyeunyeuri..Hampura...

Diri..ukur sumerah kaGusti
Mugi,sing kiat nandangan Lara
lamun seug enya ieu Karma
kuring kungsi milampah Dosa...
Duh.....Ampun Gusti

Reff //
Kamana...kamana neangannana
manehna nu Kungsi ku kuring di nyeunyeuri..Hampura...
Kamana...kamana neangannana
manehna nu Kungsi ku kuring di nyeunyeuri..Hampura...