Kamis, 09 Januari 2014

Lirik lagu Wina - Budak saha


Budak Saha

Dipikir siang jeung weungi
Hirup teh naha nyorangan
Di rasa-rasa da puguh aya nu boga
Ema Bapak anjeun di mana

Chorus\\
Teu sangka ku nasib diri...
Hirup teh pahat tulais
Lami gede cicing di yayasan
Ema Bapak anjeun di mana

Duh Gusti....
Ari abdi budak saha
Teu puguh laratan nana
Batin Ceurik balilihan

Ari abdi budak saha
Iyeu hate terus tumanya
Na di mana anu ngandung....
Na di mana nu ngayuga....

Ari abdi budak saha
Iyeu hate terus tumanya
Na dimana ari indung
Na dimana ari bapa

Balik ka... Chorus\\