Jumat, 10 Januari 2014

Lirik Lagu Wina - Ibu


Ibu

Ibu….
Anjeun teh aya di mana
Abdi teh  kedah ka mana
Milari diri salira Ibu

Ibu…
Unggal weungi ngan nyorangan
Hiliwirna Angin peuting
Niupan embun – embunan

Upami ibu uninga
Abdi teh katalangsara
Dahar isuk heunteu sore
Sare taya nu mepende

Abdi sono abdi kangeun
Hoyong teupang sareung ibu
Iraha atuh iraha
Sasareungan sareung ibu