Jumat, 10 Januari 2014

Lirik Lagu Wina - Ingeut Ka Leumbur


Ingeut Ka Leumbur


Saur bapa saur ema
Basa kuring gumelar ka iyeu dunya
Cenah dina wanci haneut moyan
Nu harita langit teh kacida lenglang

Goar ceurik nu ngamimitian
Nga buyarkeun halimun Nu mungkus gunung
Di papag rencok manuk dina dahan
Di iringku hiliwir angin ti lamping

Tah didinya lembur di lingkung gunung
Tempat abdi lahir
Nya didinya lembur nu linduh daunna
Tempat abdi ulin

Tah didinya lembur nu seger hawana
Abdi di gedekeun
Tah di idnya lembur nu cur cor caina

Nu pi kabeutaheun