Jumat, 17 Januari 2014

Lirik Lagu Yayan Jatnika - Kosipa

Kosipa

Nyiar nombokan ka kurangan
Gajih sabulan teu nyukupan
Tung tungna guda gade
bari jeung cape hate
Barang ges numpuk di pak gade

Geus beak gade keuneun
Kabutuh heunteu eureun
Ker listrik jeung sakola
Unggal bulan teu boga

Aya nu ngabejaan
Mun butuh ka perluan
Nginyeum teu hararese Cukup make ktp
Nurutan tatanga ka kosipa pa…pa…pa…pa…

Njan mayarna unggal poe
Ku butuh mah kumaha eungke
Suga isuk pageto
Milikmah saha nyaho