Minggu, 19 Januari 2014

Lirik Lagu Yayan Jatnika - Curug Cinulang

Curug Cinulang

Di curug ci nulang
Bulan bentang narembongan
Hawar-hawar aya tembang
Tembang asih tembang ka deudeuh duaan

Dicurug cinulang
Anjeun ceurik balilihan
Muntang kana panghareupan
Cinta urang mugi asih papanjangan

Reff :
Kabaseuhan Cai kaheman
Kaceretan ibun kameulang
Meungkeut pageuh geter rasa kahariwang
Hariwang cinta urang panungtungan

Kabaseuhan Cai kaheman
Kaceretan ibun kameulang
Meungkeut pageuh geter rasa kahariwang
Hariwang cinta urang panungtungan


Balik ka awal