Minggu, 19 Januari 2014

Lirik lagu Yayan Jatnika - Ayun Ambing

Ayun Ambing

Deungkleung dengdek anaking
Jimat awaking …
Geura bobo cu… panutan kalbu
Euma hideup
Aya di pangumbaraan…
Nyiar rizki buburuh jadi tki

*
Deungkleung dengdek anaking
Di ayun ambing …
Ulah rungsing
Teupung jeung peuting
Anggur nyaring
Namangsa keur seupi jeumpling
Ngadua …
Ema hideup enggal mulang
Ukur ci mata nu jadi ubarna
Rasa ka sono teu weleh nga dodoho

Reff :

Sanajan urang pa anggang
Hate mah … pa anjang-anajang
Sanajan urang papisah
Ka gusti urang sumerah diri
Kieu buktina …
Kedah kieu nasibna …


Balik ka *