Selasa, 10 Desember 2013

Lirik Lagu Darso - Sakur Ngimpi

Sakur Ngimpi

Saprak anjeun ngaleos
ngabeubeutkeun duriat
Hirup asa nyungkelik hate mararingis
Saprak anjeun ninggalkeun
ngararajet cinta urang
Pikiran baluweung pinuh ku emutan
Sagala rasa kabawa anjeun
Saparo nyawa ngilu ka anjeun
Nikmat na hirup leungit teu nyesa
Teuing kamana....
Letah teu mirasa sagala rasa karasa pait
Sare gulang guling hese peureum

Kahayang mah ieu teh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri
Kahayangmah waktu teh ngulang deui
Sabulan anu katukang basa silih keukeupan
Nga heulas ka leungitan
Ngorejat seseblakan
Liek euweuh, lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan
Ngareup ngareup sakur ngimpi
Ngareup ngareup anjeun datang
Tiap detik ngan tatanya
Dimana anjeun...