Selasa, 10 Desember 2013

Lirik Lagu Darso - Dadali Manting

Dadali Manting

Dadali manting ti npeuting
Kalayang kakalayangan
Neangan nu lawas ilang
Baturna duka ka mana...

Dadali manting ti peuting
Kalayang kapileumburan
Hate bingung kapigandrung
Nu ilang kawas nu pundung...

Memang bongana manehna
Kacida rasa mokaha
Kaduhung sagede gunung
Kumaha nya pilampaheun...

Dadali kabawa angin
Teu wasa nandangan lara
Tos teu kadenge deui sorana
Boa...boa...  boa.. boa.. tapi palias teuing....