Senin, 09 Desember 2013

Lirik Lagu Darso - Kabogoh Jauh

Kabogoh jauh

Boga kabogoh jauh
Mentas laut leuweung gunung
Tapi apel teu bingung
Cukup halow na telepon

Kuring di pulau jawa
Manehna pulau sumatra
Lamun malam mingguan
Mojok dina sms an

Jeuleuma palinter
Dunya beuki maju
Najan urang pajauh
Bisa ngobrol unggal waktu

Tiap Sms an atawa nelepon
Teu jadi pikiran najan pulsa kabobolan
Nu peunting mah
Bisa ngobrol jeung manehna