Senin, 17 Maret 2014

Lirik Lagu Dewi Azkiya - Tong Di Guar Deui

Dewi Azkiya 

Tong di Guar Deui

Pangpung nu garing na dahan na
Regang rampung renggas maruragan
Najan duriat teu bisa peugat
Najan ka gandrung moal nyambung

Bola peugat bisa di sambung
Tapi duriat moal bisa di tumbu
Kapan anjeun anu ngedalkeun
Waktos kapungkur anu mutuskeun

Akang tega nganyeurikeun hate
Sapeungkeureun midua cinta
Ngolembar kabengbat ku anu lian
Ka goda akhirna papisah

 Reff.

Tos… tong di guar deui
Antawis urang duaan
Ken bae urang silih do’a keun
Mugi urang duaan sing menang bagja

Tos… tong di guar deui
Antawis urang duaan
Ken bae urang silih do’a keun
Mugi urang duaan sing menang bagja