Senin, 17 Maret 2014

Lirik Lagu Dewi Azkiya - Bolokotono

Dewi Azkiya

Bolokotono

Jangjian Sering Jangjian
Tapi tara kajadian
Di pikir dipikir pikir
Aa mah bolokotono

Eeh Bolokotono
Tos teu hayang pagih deui
Tos teu hayang bareng deui
Da bongan aa mah bongan
Bongan na bolokotono

reff

Unggal tepung sareng abdi
Salira teu welih jangji
Jangji anu tara puguh
Tara bukti Tara Jadi

Bolokotono ah ah
Bolokotono
Bolokotono ah ah
Bolokotono