Senin, 17 Maret 2014

Lirik Lagu Dewi Azkiya - Greget

Dewi Azkiya 

Greget

Pateupang anu munggaran
Jantung ratug tutunggulan
Harita teupang di pengkolan
Nu kacipta, pinuh kabagjaan

Kieu karaos kasmaran
Siang weungi teu weleh imut
Ka baying bae ngalangkang
Sesah pisa mangpalerkeuna

Sok hayang enggal pateupang
Jeung nu jadi keumbang impian
Salira teu weleh ka beungkeut
Teu weleh hayang padeukeut

Reff

Greget hate greget
Sok hayang geura paamprok
Kembang lamunan
Nu teu weleh kabayang

Greget hate greget
Iraha urang pajonghok
Kembang ka heman
Nu teu kaur nembongan